Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Gezocht: acteurs en theatermakers

12 januari 2009
Het project "Acteurs in de wijk" onderzoekt de mogelijkheden van straattheater in De Baarsjes. De Kunstcoach zoekt daarvoor mensen met theaterervaring, lef en goeie ideeën, die zich enkele dagdelen per week in willen zetten voor een project voor de Juni Kunstmaand. Het project start begin februari.

Acteurs in de Wijk onderzoekt het effect van theateracties op pleinen bruggen, scholen, ziekenhuis en bibliotheek. De vraag is of theater kan bijdragen aan het verbeteren aan de leefbaarheid van een wijk. We willen onderzoeken welk theatermoment je waar, waarom en hoe laat gebeuren. Het belooft een spannende zoektoch te worden. Dit proefproject is vooralsnog onbetaald. Eventuele subsidie-inkomsten investeren we in materialen en scholing van de deelnemers.

Meedoen?

Zaterdag 7 februari 12.00-17.00 en zondag van 14.00-17.00 kun je kennismaken met het idee en de manier van werken. De project wordt gedraaid door Paul van der Kruk (artistieke begeleiding) en Erik Langeveld (organisatie). Enthousiaste vrijwilligers zijn welkom aan de Baarsjesweg 200-1. Meedoen is gratis. Interesse? Meld je dan aan op: post@dekunstcoach.nl

Foto