Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Denk met ons mee over de toekomst van wijk Struisenburg

De deelgemeente Kralingen-Crooswijk is bezig met het ontwikkelen van de wijkvisie Struisenburg. In december 2008 heeft u uw mening al kunnen geven in een enquête die huis aan huis is verspreid. Ook de (gemeentelijke) diensten en organisaties, die werkzaam zijn in uw wijk, hebben hun ideeën voor de wijk Struisenburg gegeven.

De wijkvisie is geen plan dat alleen van de deelgemeente is of alleen van de gemeentelijke diensten. Een visie is pas goed als alle betrokkenen in een wijk hun bijdrage leveren. Daarom willen wij graag dat u als bewoner meepraat over de toekomst van uw wijk. Daarom zijn bewoners van Struisenburg uitgenodigd voor een van de bewonersavonden, die door de deelgemeente op dinsdag 10 februari en donderdag 12 februari worden georganiseerd.

Hoe ziet de bewonersavond eruit?


- Wij presenteren aan u de uitkomsten van de bewonersenquête;


- Wij vertellen over het proces wijkvisie en over het wijkactieprogramma Struisenburg;


- Wij laten u weten welke prioriteiten de (gemeentelijke) diensten en organisaties stellen;


- Wij horen graag uw mening hierover.

Hoe meldt u zich aan?Als u in de wijk Struisenburg woont en wilt meepraten over de ontwikkeling van uw wijk, stuur dan vóór woensdag 4 februari een e-mail naar struisenburg@kc.rotterdam.nl en geef hierbij uw naam en adres aan, op welke avond u wenst te komen en met hoeveel personen. Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een e-mail opgestuurd met daarin de tijd en de locatie. Het is belangrijk dat u snel reageert, in verband met het aantal beschikbare plaatsen. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Kralingen-Crooswijk_350571.Actueel
_350572.Nieuws_350577.type nieuwsbericht_350579.Denk met ons mee ove_2229738]

---

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk, 29-01-2009