Gemeente Diemen


Start uitbreiding winkelcentrum

Benieuwd naar het Diemerplein van de toekomst? Kom naar de informatiemarkt op zaterdag 28 februari!
Start uitbreiding winkelcentrum Diemerplein vanaf 2 maart Informatiemarkt op zaterdag 28 februari

Werkzaamheden
In opdracht van Delta Lloyd worden er vanaf 2 maart een aantal kleinschalige aanpassingen aan het winkelcentrum verricht. Het winkelcentrum blijft gewoon open. Ook komt er een bouwput op het Claas van Maarssenplein op de plaats waar de parkeergarage komt. De werkzaamheden hiervoor starten pas als de constructie door de gemeente is goedgekeurd. Wanneer de bouwput precies wordt gemaakt is mede afhankelijk van het moment waarop de noodzakelijke materialen (damwanden, heipalen) zijn geleverd.
Ter vervanging van het parkeerterrein op het Claas van Maarssenplein legt de gemeente tijdelijke parkeerplaatsen aan. Er komt een tijdelijk parkeerterrein bij de Kerckerinckweg, op het plein aan het Wilhelminaplantsoen en bij de Albert Loethoelistraat.

Archeologisch onderzoek
De gemeente zorgt ervoor dat op de Terp een archeologisch onderzoek wordt uitgevoerd. Daarvoor moet dit terrein eerst een stuk worden afgegraven. Als het archeologisch onderzoek is afgerond wordt dit terrein overgedragen aan Delta Lloyd, omdat ook hier een bouwput zal komen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de planning, wilt u de tekeningen zien of heeft u vragen aan de projectleider? Kom dan op zaterdag 28 februari naar de informatiemarkt in het winkelcentrum Diemerplein. Tussen 12.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom!
U kunt ook een kijkje nemen op www.diemerplein.nl


---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---