SEA LIFE Scheveningen start moviewedstrijd


SCHEVENINGEN, 20090210 -- In de voorjaarsvakantie start SEA LIFE Scheveningen een spectaculaire moviewedstrijd om bezoekers een extra spannende dag onder water te bezorgen. Iedereen kan meedoen. Tijdens het bezoek aan SEA LIFE Scheveningen dient een movie gemaakt te worden. Alle inzendingen worden beloond en de leukste movies winnen mooie prijzen, zoals duikcursussen, snorkelpakketten, een onderwaterscooter, rubber boten en nog veel meer. Meedoen kan tot eind maart 2009.

De wedstrijd
Altijd al beroemd willen worden? Dan is dit je kans! Breng een bezoek aan SEA LIFE en maak een movie van jouw ontmoeting met de diverse zeebewoners:, zeepaardjes, haaien, zeeschildpadden, pijlstaartroggen, gevaarlijke piranha's en nog veel meer! Als je in je movie de onderwatertunnel gebruikt dan lijkt het net of je op de bodem van de zee tussen de prachtige koralen, zeeschildpadden en haaien staat. Wees creatief! Maak een grappige of spannende movie met je (film)camera of telefoon.

Alle inzendingen van de moviewedstrijd worden beloond. Daarbij maken inzenders ook nog kans op geweldige prijzen: duikcursussen, snorkelpakketten, een onderwaterscooter en nog veel meer! Een vakkundige jury beoordeelt de movies op de volgende criteria: 50% originaliteit en creativiteit en 50% op het aantal keer dat de movie bekeken is. De wedstrijd sluit op 31 maart 2009.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld
SEA LIFE Scheveningen, een groot zee-aquarium aan de boulevard van Scheveningen (Den Haag), is onderdeel van de keten SEA LIFE Europe. De 26 SEA LIFE centra zijn de nummer 1 aquaria van wereld en vormen een ideale (en vriendelijke) kennismaking met de vele mysterieuze en wonderbaarlijke bewoners van de wereldzeeën en de oceanen. SEA LIFE komt tevens op voor het behoud van de zee en maakt de bezoeker hiervan bewust. De combinatie van ongeëvenaarde aquarium technieken, biologische kennis en een vakkundig entertainment team zorgen voor een spectaculaire reis door Europese en Tropische wateren. Leg deze reis dus vast in een movie!

Meer informatie over de wedstrijd, de prijzenpot en de spelregels vind je op www.moviewedstrijd.nl

Tip: bezoek SEA LIFE Scheveningen met 25% korting! Print de kortingbon uit op www.moviewedstrijd.nl


SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
Scheveningen (Den Haag)
Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur (kassa sluit een uur eerder)





Purple Proof