Arcadis NV

Amersfoort, 10 februari 2009

ARCADIS verwerft milieuadviesbureau ReGister

Advies- en ingenieursorganisatie ARCADIS verwerft het Historisch Onderzoeksbureau ReGister. Het bureau heeft dertien medewerkers en kantoren in Groningen en Utrecht. De dienstverlening varieert van het uitvoeren van onderzoek en het analyseren van (digitale) informatie tot het geven van advies en het leiden van grootschalige projecten op het gebied van vergaring en verwerking van milieugegevens.

De opdrachten voor ReGister komen van overheden, bedrijven en instellingen. ARCADIS en ReGister kennen elkaar sinds 1995 en werken geregeld samen op het gebied van historisch bodemonderzoek. Er is overeen gekomen om geen financiële details vrij te geven. Dat maakte ARCADIS dinsdag bekend.

Volgens directeur Rob Mooren van ARCADIS Nederland sluiten de activiteiten van Historisch Onderzoeksbureau ReGister goed aan bij die van ARCADIS. ,,Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken zodat ze al hun zaken bij één loket kunnen regelen. Met de aansluiting van ReGister breiden we onze dienstverlening uit op voor ons nieuwe gebieden als inventarisatie, analyse en beheer van milieu-data.''

Over ons:
ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, milieu en gebouwen. We werken aan de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met ruim 14.000 medewerkers en meer dan EUR 1,7 miljard aan omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities.

Contact

Tim Preger
033 477 1151 of 06 2706 2406