Arcadis NV

Arnhem, 11 februari 2009

ARCADIS maakt Mark Fenner Directeur Multinational Client Program

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaan Mark Fenner benoemd is tot directeur van het Multinational Client (MNC) Program van ARCADIS. Hij volgt daarmee Stephanie Hottenhuis op, die in 2008 benoemd is tot CEO van ARCADIS Duitsland.
Fenner heeft 28 jaar ervaring op het gebied van milieu- en infrastructuuradvies. Hij trad in 2002 in dienst van ARCADIS om de client development activiteiten in het westen van de Verenigde Staten verder vorm te geven. Sinds 2006 was bij ARCADIS actief als Director of Federal Programs.

"Mark's uitgebreide ervaring op het gebied van management en business development is een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling van onze multinationale klanten " zegt Harrie Noy, bestuursvoorzitter van ARCADIS. "Met milieuverantwoordelijkheid als uitgangspunt en de noodzaak om efficiënter te opereren, zoeken veel multinationals naar dienstverleners die hen kunnen helpen met kostenbesparende oplossingen over de hele wereld. Onder Mark's leiding kunnen we verder inspelen op deze trend en ons marktaandeel onder multinationale klanten vergroten."

"In deze uitdagende economische tijden, maakt een toenemend aantal industriële en commerciële bedrijven gebruik van de wereldwijd beschikbare expertise van ARCADIS. Onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van milieu, infrastructuur en gebouwen stelt deze bedrijven in staat hun kosten aanzienlijk te verlagen, terwijl ze een scherpe focus kunnen blijven houden op het optimaal bedienen van hun klanten en het maximaliseren van de winstgevendheid", zegt Mark Fenner.

Over ons:
ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, milieu en gebouwen. We werken aan de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met ruim 14.000 medewerkers en meer dan EUR 1,7 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities.

Contact

Mark Zellenrath
026 377 8348 of 06 5073 6265