Politie Gelderland-Zuid

Kettingbotsingen bij Deil

Deil, 11-02-2009 o Woensdagmorgen hebben er in totaal vier aanrijdingen plaatsgevonden op de A15 en de A2 ter hoogte van Deil. Bij deze aanrijdingen waren 12 voertuigen betrokken. Drie mensen zijn met verwondingen overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel en het Carolus Ziekenhuis in Den Bosch.

Het eerste ongeval gebeurde om 09.15 uur. Door een file kon een 31-jarige vrouw niet meer op tijd stoppen en botste op het voertuig voor haar. De vrouw is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De file, als gevolg van de aanrijding, veroorzaakte meerdere kettingbotsingen enkele honderden meters verder op de A15. Mede doordat de automobilisten ter plaatse over een viaduct reden, kon men niet ver genoeg vooruit kijken om te zien dat er een file stond. Hierdoor ontstonden drie aanrijdingen, waar in totaal 10 voertuigen bij betrokken waren. Bij twee van deze aanrijdingen zijn een 24-jarige vrouw uit Arnhem en een 24-jarige man uit Kerkrade overgebracht met nek- en rugklachten overgebracht naar het Carolus Ziekenhuis in Den Bosch en het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel.

(15)

Laatst gewijzigd 11-02-2009 15:56 | © Regio Gelderland-Zuid |