RTL Group

RTL en Unilever onderzoeken nieuwe samenwerkingsmogelijkheden

Na een succesvolle samenwerking van negen jaar rond het RTL 4-programma Life & Cooking, bekijken Unilever en RTL Nederland nu de mogelijkheden om te komen tot een nieuw innovatief media-initiatief dat voor beide partijen met het oog op de toekomst aantrekkelijker en relevanter is. Om ruimte hiervoor te creëren is besloten om de huidige, succesvolle samenwerking rond Life & Cooking met ingang van het nieuwe seizoen te beëindigen.

Harry Dekker, media directeur Unilever: Unilever en RTL hebben de afgelopen 16 jaar laten zien dat we samen tot succesvolle multibrand initiatieven kunnen komen. Eerst zeven jaar met Koffietijd en de afgelopen negen jaar met Life & Cooking. We zijn nu toe aan een nieuw hoofdstuk en kijken samen naar mogelijkheden om dit hoofdstuk in te vullen.

Bert Habets, CEO RTL Nederland: "'Life & Cooking' hebben we samen met Unilever weten uit te bouwen tot een begrip in het weekend en nu gaan we opnieuw ideeën bedenken die aansluiten bij de doelstellingen van beide bedrijven. We gaan tevens aan de slag om de kijker op het tijdstip van Life & Cooking vast te houden. Hiervoor zijn we al in gesprek met Carlo Boszhard en Irene Moors."

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL 4, via tel. 035-6718 879 of Fleur van Bruggen, Unilever via tel: 010 2174844