Siemens

Persbericht

0902.163

Den Haag, donderdag 12 februari 2009

Stork Primoteq is Siemens Solution Partner voor retrofit van CNC-machines

Stork Primoteq is Siemens Solution Partner geworden voor de retrofit van CNC-machines. Het bedrijf heeft bewezen over de juiste competenties te beschikken bij complexe retrofits, die het voor zijn klanten met Sinumerik besturingen realiseert.

Stork Primoteq biedt vanuit de regio's Noord/Oost, West en Zuid haar klanten specialistische onderhoudsdiensten aan in de metalektromarkt. Centraal daarin staat de expertise op het gebied van bewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasertechniek. Siemens Solution Partners zijn bedrijven, die wereldwijd volgens een hoge en gecertificeerde kwaliteitsstandaard hun producten en diensten aanbieden. Zij bieden op hun vakgebied klantspecifieke en innovatieve oplossingen, gebaseerd op diepgaande kennis van de producten en systemen van Siemens.
Siemens Sinumerik staat garant voor een gebruikersvriendelijke en onderhoudsarme CNC-besturing, die geschikt is voor alle soorten CNC-technologie, zoals draaien, frezen, slijpen, ponsen en water/laser-snijden. De openheid van de besturing en de speciale analoog-digitaal modules maken hem bijzonder geschikt voor retrofit en modernisering van bestaande machines.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Stork Primoteq, Bert Zech
Tel:(074) 240 3820
E-mail: bert.zech@stork.com
Internet: klik hier

Siemens Industry Automation & Drive Technologies, Frank de Korte Tel: (070) 333 1568
E-mail: frank.de.korte@siemens.com
Internet: klik hier

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325,
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: klik hier