Yvette Gorter manager van F&L Search & Interim


WADDINXVEEN, 20090212 -- Per 1 februari 2009 is Yvette Gorter (37) benoemd tot manager F&L Search & Interim. Yvette was eerder senior-adviseur bij F&L. In haar functie zal ze leiding geven aan F&L en de dienstverlening verder ontwikkelen. Ook maakt zij deel uit van het MT van de F-Active Groep, waarvan F&L een onderdeel is.

Na en naast haar studies HBO-V te Utrecht en Sociologie, richting Verzorging en Beleid, aan de Universiteit van Amsterdam, is Yvette werkzaam geweest in diverse managementfuncties in de zorg. Ook is zij actief in bestuurlijke functies. Ruim twee jaar geleden is zij bij F&L Search & Interim in dienst getreden als senior-adviseur.

Yvette: "Ik vind deze nieuwe functie een mooie volgende stap in mijn carrière. Uitdagend vind ik de ontwikkelingen in onze belangrijkste markten, zorg en welzijn, die veel van mensen en organisaties vragen. Met mijn ervaring als manager in de zorg en de waarde die ik hecht aan de persoonlijke benadering en maatwerk, weet ik samen met mijn team goed in te spelen op de vraag van organisaties. Uiteindelijk blijft ons belangrijkste doel een goede match te maken tussen personen en organisaties. Juist daarom krijg en haal ik veel energie uit dit vak!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.flsearchinterim.nl





Ingezonden persbericht