Danceparty Hard Bass naar Gelredome

21/10/2008 13:29

B2S Events BV

ARNHEM/ROTTERDAM - De grote danceparty Hard Bass neemt haar intrek in het Gelredome in Arnhem. Het populaire hardstyle feest verhuist daarmee van Zoetermeer (SilverDome) naar de toplocatie in Arnhem. Hard Bass is daarmee naast Qlimax het tweede grote dance-evenement dat jaarlijks in het Gelredome plaatsvindt.

Hard Bass verhuist als het ware van 'dome to dome'. Hard Bass vindt nu op 14 februari 2009 plaats in de Gelredome in Arnhem. In samenspraak met de Gemeente Arnhem, Gelredome en Q-dance is de tweede nachtvergunning toegewezen aan de Rotterdamse dance-organisatie b2s.

Al meer dan een half jaar is b2s bezig met de grootste stap van Hard Bass tot nu toe. Het vinden van en goede nieuwe locatie bleek relatief lastig. Toen de mogelijkheid zich aandeed om Hard Bass in de Gelredome te organiseren, hoefde b2s niet lang na te denken: "Het Gelredome staat in onze wereld natuurlijk bekend als een toplocatie," aldus Vincent van de Heijden van b2s. "Hard Bass wordt hier onderscheidend, grootser van opzet, maar bouwt daarbij toch ook voort op de vertrouwde formule. Het is een enorme uitdaging om het evenement de komende jaren te laten uitgroeien tot een volwaardig stadionconcept."

Hard Bass maakte een nog langere reis door. De eerste grote editie werd gehouden in de Statenhallen in Den Haag. Vervolgens werd er verhuisd naar SilverDome, waarna na uitstapjes in de Jaarbeurs (Utrecht) en de Brabanthallen (Den Bosch) de SilverDome werd gekozen als vaste plek voor het bekendste indoor evenement van b2s. Daar is het nu al jaren steevast uitverkocht voor een enthousiaste groep liefhebbers uit het hele land. Hard Bass is een feest waar voornamelijk hardstyle wordt gedraaid, één van de meest populaire muziekstroming onder jongeren.

De Rotterdamse organisatie b2s speelt al acht jaar een hoofdrol in de 'harde' dance scene. Degenen die al langer meegaan weten dat het allemaal begon bij de kleine back2school feesten. Het enthousiasme van de bezoekers en de gedrevenheid van de medewerkers van de organisatie hebben er in de loop der jaren voor gezorgd dat meerdere b2s concepten zijn uitgegroeid tot volwaardige paradepaardjes in de Nederlandse uitgaanswereld.

b2s is anders dan anderen. De no nonsens manier van communiceren, de rauwe muziek en sfeer op de evenementen en de trouwe landelijke aanhang zijn herkenbaar voor iedereen die van harde feesten houdt. Het bekendste evenement uit de stal van b2s, Decibel, vierde dit jaar haar 7e editie en staat synoniem voor de kwaliteit en sfeer die de organisatie zover heeft gebracht. Decibel werd bezocht dpoor zo'n 25.000 partygangers. De organisatie is ambitieus. Reizen door het land is een hobby van b2s. Met Decibel werd begonnen op Binnenmaas, groeide daar uit haar jasje in het Lingebos en is inmiddels comfortabel neergestreken in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.





http://www.b2s.nl