Amsterdam RAI

Persbericht Press Release

Gerard Joling en Gordon maken hun opwachting op themaplein 'Bubbels'

DE STERREN VAN DE HUISHOUDBEURS 2009

Amsterdam, 21 januari 2009 - De Huishoudbeurs komt er weer aan! Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen wordt een echt vriendinnenfeest, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Op het speciale themaplein 'Bubbels' van de Huishoudbeurs kunnen bezoeksters volledig los gaan tijdens live optredens van bekende Nederlandse artiesten. Onder meer toppers als Gerard Joling en Gordon maken hun opwachting op het plein voor spetterende optredens. De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI.

Andere Bekende Nederlanders die de Huishoudbeurs extra kleur geven of het publiek vermaken met muziek en show zijn onder meer de mannen van Re-play, Danny de Munk, Antje Monteiro, Alderliefste, Kate Ryan, Soul of Motown, Jan Keizer en Hansen Tomas. Ook zal een bijzondere mystery guest zijn opwachting maken op de Huishoudbeurs en het themaplein compleet op zijn kop zetten. Daarnaast zijn Mari van de Ven, Daphne Deckers, Kluun, Patty Brard, Piet Paulusma, Rob Geus, Gallyon van Vessem, Sjimmy Bruijninckx, Cilly Dartel en Victor Brand op de beursvloer te vinden.

Vriendinnenfeest
Circa 450 exposanten, ruim 50.000 vierkante meter beursoppervlak en de nieuwste trends op het gebied van Mode, Verzorging, Culinair, Wonen en Vrije tijd. Tijdens de 64e editie van de Huishoudbeurs kunnen beursbezoeksters even onbezorgd genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Het zinnenprikkelende vriendinnenfeest in de RAI kent onder meer metamorfoses, creatieve workshops, interieuradvies en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, trends, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Openingstijden
De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur - 18.00 uur en op donderdag 19 en vrijdag 20 februari van 11.00 - 22.00 uur. Het themaplein Bubbels is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Entreekaarten kunnen gekocht worden via www.huishoudbeurs.nl of bij de voorverkoopadressen: Marskramer en Scapino. De laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs (18-22 februari) vindt de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Met de entreekaart hebben bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Meer informatie is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Noot voor de redactie,