Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Huishoudbeurs 2009, 14-22 februari 2009

Sorbo® in de mode?

Een hippe shopping bag met een patchwork design. Gaat de schoonmaakspecialist de mode in? Nee, deze gadget van Sorbo is exclusief verkrijgbaar tijdens de Huishoudbeurs 2009.

Sorbo en de tas zijn te bewonderen op de Huishoudbeurs, van 14 tot en met 22 februari 2009 in de Amsterdamse RAI. Omdat schoonmaken leuk, hip en gezond kan zijn. De kekke schoudertas is als actie te koop: voor EUR 5,00. Inclusief twee flessen Blue Wonder.

Hippe shopping bag
De fris vormgegeven schoudertas is gemaakt van stevig kunststof. De basiskleur is lichtblauw met aan de voorkant een vrolijk patchworkdesign. Een verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Met een speciaal oog waarmee de tas na de boodschappen zo weer handig aan de haak hangt. Ook daaraan denkt uw hulp in huis.

Speciale beursaanbieding
Tijdens de beurs laat Sorbo de consumenten zélf ervaren hoe krachtig en universeel Blue Wonder is. Want zien is geloven, voor dit product althans. Wie het thuis wil uitproberen, betaalt op de Huishoudbeurs voor twee flessen wonderkracht slechts EUR 5,00 (winkelwaarde: EUR 9,90). En krijgt de hippe shopping bag er gratis bij.

Huishoudbeurs Amsterdam RAI, 14-22 februari. Het grootste vriendinnenfeest van 2009.

Zie ook www.sorbo.nl



Ingezonden persbericht