Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Seven FM komt met de Lievelingslijst

Delft, 9 februari 2009

Seven FM komt met de Lievelingslijst

Komende zaterdag (Valentijnsdag) zendt internetradiozender Seven FM de Lievelingslijst uit. De muzieklijst bestaat uit de 77 meest christelijke, meest romantische nummers aller tijden.

Sixpence None The Richer, Rebecca St. James en Steven Curtis Chapman. Ze zullen alledrie niet ontbreken in de lijst die niet alleen muziek bevat met als onderwerp 'liefde tussen mensen', maar ook 'liefde tussen God en de mens'. De Lievelingslijst wordt uitgezonden tussen twaalf en vijf uur 's middags.

De Lievelingslijst wordt dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer uitgezonden. Dit jaar wordt de lijst aangeboden door Christianmatch.nl, de christelijke datingsite.

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Doormiddel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief te zijn voor de seculiere media. Seven FM is ook initiatiefnemer van de Gospelawards en Hollands Next Gospel Artist.



Ingezonden persbericht