Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 14-02-2009

Dronken automobilisten van de weg gehaald

STEENBERGEN: Een 23-jarige automobiliste uit Steenbergen is
zaterdagmorgen rond 02.50 uur haar rijbewijs kwijtgeraakt, nadat ze werd betrapt op rijden onder invloed van alcohol. De vrouw blies bij een controle op de Doornedijkje 575 ug/l, terwijl voor haar als beginnend bestuurder (korter dan vijf jaar in bezit van rijbewijs) een maximum geldt van 88 ug/l. Bij deze categorie automobilisten wordt het rijbewijs ingevorderd vanaf 350 ug/l, dus ook in dit geval.

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zaterdagmorgen rond 02.00 uur op de Berkstraat een 49-jarige automobilist uit Bergen op Zoom van de weg gehaald. Hij blies bij een controle 570 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De man had daarbij nog geluk, want bij waarden vanaf 570 ug/ wordt het rijbewijs ingevorderd. Wel kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van acht uur.

ROOSENDAAL: Rond 02.30 uur werd op de Nispensestraat een 27-jarige man uit 's-Gravenhage aangehouden wegens dronken rijden. Hij blies 530 ug/l, goed voor een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

Drie Roosendalers aangehouden tijdens horecatoezicht

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagmorgen rond 03.00 een 36-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens verstoring van de openbare orde. Daarbij waren agenten genoodzaakt pepperspray te gebruiken om de Roosendaler onder controle te krijgen. De man was erg vervelend bij een kroeg op de Markt en zocht telkens verbaal de portier op. Agenten vroegen hem herhaaldelijk naar huis te gaan, maar dat weigerde hij. Daarop werd hij gearresteerd, maar hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. De man is overgebracht naar het bureau waar hij zijn ogen mocht spoelen.

Een 21-jarige Roosendaler werd tijdens datzelfde horecatoezicht op de Markt aangehouden wegens baldadigheid. Hij goode met een asbak. Met een bekeuring is hij heengezonden. Een andere 21-jarige man uit Roosendaal werd gearresteerd wegens vernieling van een ruit van een horecazaak aan de Markt. Hij gaf diverse namen op en had geen
identiteitsbewijs bij zich, vandaar dat hij mee mocht naar het bureau om zijn identiteit te kunnen vaststellen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-02-2009 13:05 | © Regio Midden en West Brabant |