Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 14-02-2009

Zes aanhoudingen tijdens horecatoezicht Bredase binnenstad

BREDA: Agenten in het horecatoezicht, hebben vrijdagavond- en nacht zes stappers aangehouden. Het was relatief rustig in de Bredase binnenstad. Een 18-jarige man uit St.Willebrord, een 21-jarige man uit Rucphen en 22-jarige inwoner van Lage Zwaluwe werden gearresteerd wegens bezit van drugs (cocaïne en GHB). Verder werden er nog drie personen aangehouden voor vernieling, bedreiging en een onherroepelijk vonnis (uitzitten celstraf).

Bredase veelpleger van de straat gehaald na winkeldiefstal

BREDA: Een 31-jarige Bredase veelpleger is vrijdagmiddag kort na 17.00 uur aangehouden op de Nieuwstraat. Hij stal een doosje pepermunt bij een drogisterij in winkelcentrum de Barones. Surveillerende agenten die in burger toezicht houden in de stad, werden geinformeerd door een beveiligingsmedewerker en konden de veelpleger eenvoudig in de kraag pakken. Hij is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Mercedes gestolen bij woninginbraak in Ulvenhout

ULVENHOUT: Bij een inbraak in een woning aan het Beekdal is
zaterdagmorgen rond 05.00 uur een grijze Mercedes C180 gestolen. De dieven kwamen binnen door een ruit van de woning te forceren en namen vervolgens diverse sleutelbossen mee, waronder de bewuste
autosleutels. De Mercedes, met het kenteken 47-GSP-4, staat
internationaal gesignaleerd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-02-2009 13:29 | © Regio Midden en West Brabant |