KASSA in crisistijd! Verkoop je mobieltje aan 1We - Een Wereld Idee

Snel geld verdienen én kansarme mensen steunen

AMERSFOORT, 20090214 -- De hele wereld wordt overspoeld met slecht nieuws over de financiële crisis. 1We - Een Wereld Idee heeft goed nieuws: oude mobieltjes zijn geld waard. En niet zo'n beetje ook! Een Nokia E71 levert je zomaar ¤ 52,- op en voor een Samsung U900 Soul vang je maar liefst ¤ 65,-. Verkoop die telefoon, doneer een percentage naar keuze aan 1We en ontvang het resterende bedrag binnen zeven dagen op je rekening.


1We - Een Wereld Idee is de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Met positieve TV-programma's en verrassende ontwikkelingsprojecten geeft de organisatie kansarme mensen met eenvoudige tools en microkredieten de kans om zich te ontplooien. Om mensen hier in beweging te krijgen voor de mensen daar, zet 1We verrassende acties in. Zoals de allernieuwste mobieltjesactie, waarmee consumenten flink geld kunnen verdienen én kansarme mensen steunen.

Betere toekomst

Zoals Sultan Mia in Bangladesh. Zoals voor de meeste Bengalen zat educatie, en daarmee de kans op een betere toekomst, er voor hem niet in. Die toekomst kan hij zijn twee kinderen nu wél geven. Met zijn eigen 1We Riksja verdient hij inmiddels genoeg inkomen om hen naar school te laten gaan. Als basis voor een beter bestaan voor de nieuwe generatie en daarmee voor de ontwikkeling van het land.

Waarde toestel

Jouw oude telefoon kan mensen zoals Sultan Mia op weg helpen. Doneer een door jou gekozen percentage aan 1We - Een Wereld Idee en ontvang het resterende bedrag binnen zeven dagen op je eigen rekening. Help je eigen crisis te verminderen en daarmee de crisis van anderen. Benieuwd wat je toestel nog waard is? Kijk voor meer informatie op www.1we.com.




1We - Een Wereld Idee