Ben Kwijt verkoopt fietsen op Valentijnsdag


EMMEN, 20090127 -- Op Valentijnsdag; zaterdag 14 februari 2009, organiseert Ben Kwijt een openbare fietsenverkoop van 9:00 uur tot 13:00 uur. De verkoop vindt plaats in de fietsenloods van Ben Kwijt aan de Weerdingerstraat 19 (hoek Flintstraat, tegenover het Univé gebouw).

Onbeantwoorde liefde
Ben Kwijt registreert en beheert gevonden fietsen voor de gemeenten Emmen,
Coevorden en Borger - Odoorn.

Bij Ben Kwijt staat de vraag `wie is de eigenaar?' centraal. Helaas kan Ben Kwijt deze vraag niet in alle gevallen beantwoorden. De gevonden fietsen die, na het verlopen van de wettelijke bewaartermijn, in de fietsenloods achterblijven, worden verkocht.

Op ieder potje past een dekseltje!
Ben Kwijt biedt op 14 februari een grote variatie aan fietsen (meer dan 50 exemplaren) ter verkoop aan. Misschien zit er wel een prachtige fiets voor u tussen?

Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets tegen een scherpe prijs is in ieder geval van harte welkom op deze dag.

Iets gevonden? Iets verloren? Meld het bij Ben Kwijt!
Iedereen kan bij Ben Kwijt een melding maken van een gevonden of een verloren voorwerp. Ben Kwijt is bereikbaar via de website (www.benkwijt.nl), het telefoonnummer 0900-BENKWIJT (0900 - 23 65 945), of aan de balie van het ServicePUNT op het treinstation in Emmen en Coevorden.





Veiligheidszorg Drenthe