Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZEEUWSE MODELBOUWSHOW GROTER DAN OOIT MET NOG MEER MINIATUREN

Miniboten, -treinen en -vliegtuigen op 14 en 15 februari in Zeelandhallen Goes

Goes, maandag 12 januari 2009 - Van minitrein tot miniboot en van lijm tot precisiegereedschap: het is te vinden op de Zeeuwse Modelbouwshow. Op zaterdag 14 en zondag 15 februari verandert Zeelandhallen Goes in een groot miniaturenparadijs. De jaarlijkse Modelbouwshow is de beurs voor modelbouwers, maar een minstens zo leuk dagje uit voor niet-bouwers. Dit jaar is de beurs nóg groter dan voorheen, met een oppervlakte van 14.000 m² verdeeld over de drie hallen.

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari vindt de jaarlijkse Modelbouwshow plaats in Zeelandhallen Goes. Daar zijn alle bekende vormen van modelbouw aanwezig zoals vaartuigen, trucks, vliegtuigen, circus, elektro-racers, houtbouw, poppenhuizen en een flink aantal treinbanen. In een groot bassin zijn varende minischepen te zien. De primeur van dit jaar is het model van een Harley Davidson motor, schaal 1:3. Ook is het wrak van de Titanic te zien in kartonbouw. LEGO club de Bouwsteen houdt dit weekend haar clubdagen, waarbij zij de vele mogelijkheden op LEGO gebied presenteert.

Nederlands grootste modelbouwshow

Dit jaar wordt de beurs voor de zeventiende keer georganiseerd. Met de vele duizenden bezoekers is de Modelbouwshow niet meer uit Zeelandhallen Goes weg te denken. Het evenement is uitgegroeid tot Nederlands grootste modelbouwshow. De Modelbouwshow is beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten kunt u bestellen via www.zeelandhallen.nl. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt ¤ 9,00 en voor kinderen tot 12 jaar ¤ 4,50.


---



Ingezonden persbericht