Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaterdag 14 februari 2009 Valentijn-improvisatieshow

Op de Geest speelt met kinderboekenschrijver Thijs Goverde

Op zaterdag 14 februari speelt Op de Geest om 20:15 uur een Valentijn-improvisatieshow. Thema van de voorstelling is de liefde, de schoonheid ervan en alles wat daarmee fout kan gaan. Een groep van ervaren theatersportacteurs van Op de Geest heeft Nijmeegs bekendste kinderboekenschrijver uitgenodigd om met hem een improshow te spelen. Naast bekende theatersportgames dagen de spelers elkaar ook uit tot nieuwe vormen. Ultrakort, ontroerend of hilarisch, en als altijd bij Op de Geest in samenwerking met het publiek.

Op de Geest wisselt theatersportwedstrijden af met andere improvisatievoorstellingen. De Valentijn-improvisatieshow wordt georganiseerd door speler van het eerste uur Jan Rijnierse. Hij vroeg oud-speler Thijs Goverde om samen met hem een nieuwe voorstelling vorm te geven. Uitgangspunt is het maken van een voorstelling met een kleinere groep spelers. De spelers zullen elkaar verrassen en uitdagen in een mix van absurde, liefdevolle en muzikale scènes.

Een paar jaar geleden nam Thijs afscheid van Op de Geest. Hij is altijd een van de smaakmakers geweest. Is er een mooiere dag denkbaar dan Valentijnsdag voor een weerzien met de beroemdste oud-speler van Op de Geest?

Reserveren kan bij het Lindenberg Theater tel. 024 - 327 37 37 of op www.delindenberg.com --------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17

20:15 uur
Lindenbergtheater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Kaartjes: E 9 (inclusief drankje)
024 - 327 37 37