Amsterdam RAI

Persbericht

Voorproefje van 14 t/m 22 februari in Amsterdam RAI

AUTORAI 2009 MET SPECIALE AANBIEDING OP DE HUISHOUDBEURS

Amsterdam, 9 februari 2009 - Mannen kunnen tevreden zijn: eindelijk komen hun vrouwen en vriendinnen na een dagje Huishoudbeurs met wat leuks voor hen thuis. Tijdens dit gezelligste dagje uit van Nederland, doet AutoRAI 2009 een onweerstaanbare, verrassende Valentijnsaanbieding. AutoRAI 2009 (1 t/m 11 april) is met zes belevingswerelden en de spetterende liveshow AutoRAI Life nieuw van opzet en daardoor nog boeiender om samen met je partner te bezoeken. In de AutoRAI-stand op de Huishoudbeurs (14 t/m 22 februari) krijgen de bezoekers een goede indruk hoe AutoRAI 2009 er in april uit gaat zien. Speciaal voor de mannen is de AutoRAI Men's Club ingericht, met daarin een Aston Martin DB9. Deze gezellige club zal naar verwachting vooral mannelijke bezoekers trekken die even willen bijkomen van de Huishoudbeurs.

De stand van AutoRAI 2009 is niet te missen in hal 7. Van de zes belevingswerelden die het evenement straks telt, is de wereld City & Compact in het klein weergegeven op de Huishoudbeurs. Op AutoRAI 2009 staan auto's van verschillende merken, maar uit hetzelfde segment bij elkaar. Op de Huishoudbeurs geldt dit ook; de modellen die er getoond worden zijn de Burton Soft Top, Kia Soul, Mercedes-Benz A-Klasse, Opel Agila, Toyota iQ, Suzuki Swift, Volvo C30 en Volkswagen Touran.

Grootste evenement voor vrouwen
De Huishoudbeurs is het gezelligste dagje uit voor vrouwen. Zij kunnen op dit grootste consumentenevenement in zijn soort uitgebreid shoppen, workshops volgen, optredens bijwonen en nog veel meer. Natuurlijk zijn de laatste nieuwtjes en trends te volgen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinaire geneugten. Bovendien staat de Huishoudbeurs traditioneel bol van de beursaanbiedingen en treden dagelijks bekende artiesten op, onder wie Gerard Joling, Gordon en Danny de Munk. De Huishoudbeurs wordt op Valentijnsdag geopend door de wereldberoemde pop Barbie die dit jaar 50 wordt.

Over AutoRAI 2009
AutoRAI 2009 kent een verrassende, nieuwe opzet: de auto's staan niet per merk op een stand, maar vergelijkbare auto's worden bij elkaar geëxposeerd. Dit nieuwe concept biedt zowel exposanten als bezoekers belangrijke voordelen. Het nieuwe gebouw Elicium biedt onderdak aan GoMotor!, een aparte tentoonstelling voor motorfietsen en (motor-)scooters die voor bezoekers van AutoRAI vrij toegankelijk is. AutoRAI 2009 en GoMotor! worden georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. AutoRAI 2009 is geopend van 1 tot en met 11 april. Op 31 maart vindt de Exclusive Preview plaats, waarvoor kaarten uitsluitend via www.autorai.nl kunnen worden besteld. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

Noot voor de redactie /

Amsterdam RAI