Ingezonden persbericht


Wijziging

Amsterdam, 12 februari 2009

Nieuwe locatie verkiezing familie Lekkerweg

De verkiezing van 'de familie Lekkerweg' zal plaatsvinden in Eden Oranje Hotel in Leeuwarden. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn vanaf 14.00 uur. De jury bestaat uit John Williams, Floortje Dessing en Jos Vranken. De campagne is een gezamenlijk initiatief van VVV Nederland, NBTC, KHN en RECRON en heeft als doel het binnenlands toerisme te bevorderen.

ADRES:
Stationsweg 4
8911 AG Leeuwarden
Tel: +31 58 212 6241
Fax: +31 58 212 1441

Selectiedag 14 februari
Op 14 februari zullen drie geselecteerde families gaan strijden om de titel 'wij zijn de familie Lekkerweg'. Een jury zal die dag de families gaan beoordelen op verschillende vaardigheden. De selectie bestaat uit diverse onderdelen, onder andere een reportage maken van een bezoek aan toeristische attracties in Leeuwarden en de resultaten hiervan presenteren aan een jury waarin onder andere John Williams plaats zal hebben en een echte casting à la X-factor. De selectiedag vindt plaats in het Eden Oranje Hotel in Leeuwarden. De winnende familie gaat een half jaar lang diverse attracties en dergelijke bezoeken en kan hiervoor gebruik maken van een auto die aangeboden wordt door Hertz Autoverhuur. De winnende familie zal direct op vakantie gaan in Anjum bij Landal Esonstad.

Meer informatie over Landal Esonstad
Landal Esonstad (Anjum) is een in Oudfriese stijl herrezen vestingstadje, met luxe stads- en terpwoningen in een waterrijke omgeving. Esonstad ligt aan het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland.Esonstad werd in de Middeleeuwen door golven opgeslokt, maar het vestingstadje is inmiddels herrezen als vakantiepark. De woningen in het stadshart, zijn alle gebouwd onder unieke architectuur. Alles in Esonstad ademt historie, maar achter de karakteristieke trap- en klokgeveltjes met hun oude charme, treft de gast alle luxe. Een groot deel van de woningen beschikt over een eigen aanlegsteiger en via een speciale sluis heeft men toegang tot Lauwersmeer en Waddenzee. Landal Esonstad heeft de beschikking over een jachthaven, overdekt zwembad, volop watersportmogelijkheden, zwemstrand, tennisbaan, horeca-voorzieningen en een eigen vaarverbinding met Schiermonnikoog.

Volg de familie Lekkerweg
De familie Lekkerweg is vanaf 16 februari te volgen op: www.defamilielekkerweg.nl, waar bezoekers actief een rol kunnen spelen in de route die de familie zal afleggen. Het gezin bezoekt gedurende een half jaar de mooiste, leukste en meest interessante plekjes van Nederland. Ze bezoeken natuurgebieden, attractieparken en ook bungalowparken en horecagelegenheden. *Dit blijkt uit een grootschalig onderzoek dat NBTC-NIPO Research begin januari 2009 heeft uitgevoerd naar vakantieplannen van de Nederlandse bevolking.

Einde bericht



Ingezonden persbericht