Zwetend daten op Valentijnsdag een succes

14/02/2009 17:49

Pressrecord Public Relations

Eerste Europese Fit2SpeedDate sessie geĂŻntroduceerd bij Sports World Amsterdam

De lancering van de eerste Fit2SpeedDate op zaterdag 14 februari bij WellnessClub Sports World in Amsterdam was een succes. De nieuwste Europese dating sensatie waarbij fitness wordt gecombineerd met speeddating is een initiatief van fitnessnetwerk WellnessClubs en datingsite Lymic.nl. Het initiatief trok de aandacht van sportieve singles die deze alternatieve manier van dating graag uitprobeerden voor het vinden van een dito date.

Op Valentijnsdag leerden 11 single mannen en vrouwen elkaar op een sportieve manier kennen. Na de Fit2SpeedDate sessies gaven de deelnemers aan of ze verder willen gaan tot een nadere kennismaking. De deelnemers hadden steeds 5 minuten voor elke speeddate. De oefeningen waren niet te ingewikkeld zodat de singles tegelijkertijd met elkaar konden praten.

Alle deelnemers werden ontvangen in de WellnessClub aerobic studio waar zij welkom werden geheten en een korte uitleg kregen van het concept door de trainer. Met de ingevulde Fit2SpeedDate inschrijfkaart kon men aangeven welke man/vrouw ze nog eens vaker wilden zien. Als bewijs van deelname kreeg iedereen een Fit2SpeedDate bidon uitgereikt. Met de bidon kunnen de deelnemers die zonder date naar huis gaan de volgende keer in de fitnessclub aangeven dat ze beschikbaar zijn voor een date.

"Een leuke en gezonde manier om nieuwe mensen te ontmoeten!", deelnemer Camille.

"Het was een hele leuke date", deelnemer Yasnaya.

"Leuk initiatief, originele manier om mensen te ontmoeten. Amusant en sportief!", deelnemer Stefan.

Natuurlijk is het mooi als er ook nog een vonk overspringt, maar als dit niet het geval is dan heb je toch nog altijd lekker gesport!

De hele maand februari staan er nog Fit2SpeedDates gepland bij verschillende WellnessClubs in Nederland. Kijk voor alle data en locaties op www.fit2speeddate.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.fit2speeddate.nl/

http://www.pressrecord.nl