Grote opkomst landelijke Open Dag Mediq Apotheek

14/02/2009 15:19

Mediq Apotheek

Op zaterdag 14 februari was het bij de 192 vestigingen van Mediq Apotheek Open Dag. Bezoekers konden die dag kennismaken met Mediq Apotheek. Er was gelegenheid voor een kijkje achter de schermen en ook het persoonlijke karakter van de dienstverlening van de apotheker en zijn team stond centraal.

Een groot aantal bezoekers heeft de apotheek eens helemaal tot in de 'medicijnkast' kunnen bekijken. "Normaal kom je niet achter de balie. Je hebt eigenlijk geen idee wat er allemaal bij komt kijken voor je de medicijnen van een recept overhandigd krijgt. Bovendien heb ik gemerkt dat ze bij Mediq Apotheek veel weten over allerlei aspecten van gezondheid", vertelt een bezoeker.

Daarnaast mochten kinderen als echte 'mini-apothekers' zelf eetbaar salmiakpoeder maken. De landelijke Open Dag maakte onderdeel uit van een grote mediacampagne van Mediq Apotheek die recent is gestart op televisie, in dagbladen en met diverse PR- en thema acties in het land.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.mediq-apotheek.nl