Politie Zeeland


---


W-338-2009. Man beroofd in Vlissingen
Zaterdag rond 01.00 uur is in de Walstraat in Vlissingen een man beroofd.
Een 22-jarige in Vlissingen woonachtige man liep op bovengenoemd tijdstip in de Walstraat en werd omsingeld door vier mannen die wilden dat hij zijn geld afstond. De mannen zouden hem slaan als hij dit niet deed en een van hen begon de 22-jarige te duwen.
De 22-jarige gaf zijn portemonnee aan een van de mannen waarop de vier overvallers wegrenden richting Scheldestraat.

W-339-2009. Vrouw gebeten door hond in Koudekerke
Zaterdag rond 16.00 uur is in het Lange Weegje in Koudekerke een vrouw gebeten door een hond.
De 45-jarige Vlissingse was bezig met het bezorgen van post toen zij in haar bovenbeen werd gebeten door een loslopende hond. Omdat zij de hond wilde ontwijken door van hem weg te draaien heeft zij een pijnlijke heup overgehouden aan het incident.

W-340-2009. Winkeldief in Middelburg
Zaterdag rond 11.30 uur werd in een winkel aan de Lange Delft in Middelburg een winkeldief betrapt.
Personeel van de winkel hield de man al enige tijd in de gaten omdat hij zich verdacht gedroeg. Op een gegeven moment ging het alarm bij de ingang van de winkel af en vluchtte de winkeldief . Twee personeelsleden van de winkel renden hem achterna en vroegen hem de spullen terug te geven. De man gaf twee flesjes parfum af, haalde daarna uit en rende weg.
De twee personeelsleden konden nog net opzij springen om de uithaal te ontwijken.
In totaal zijn 11 flesjes parfum weggenomen die een waarde hebben van honderden Euro's.

O-341-2009. Man aangehouden in Kruiningen
Politie Zeeland heeft zaterdag om 17.35 uur een man aangehouden in de Langeviele in Kruiningen wegens het bedreigen van een vrouw enkele minuten eerder op de Markt in Kruiningen.
Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal stond te pinnen bij een geldautomaat op de Markt toen er plotseling een man achter haar stond met een mes die haar gebood honderden Euro's te pinnen.
De vrouw weigerde en raakte met de man in worsteling. Na enige tijd liep de man naar de geldautomaat, gritste het geld weg dat de vrouw al had gepind en rende weg.
De 25-jarige man, afkomstig uit Goes, werd door de politie in de Langeviele in Kruiningen aangehouden en is in verzekering gesteld.