KAPSELTREND ZOMER 2009: DE PONY IS DE TREND!

13/02/2009 09:00

KORTRIJK XPO

Korte kapsels en pony's worden de zomertrend 2009. Pittige en eigenzinnige korte kapsels zijn vrouwelijker dan ooit. Met recht geknipte, rond geknipte haren en de bijpassende haarkleuren met precies op de goede plaats, mooie gekleurde lokken. De haren mogen, zowel bij dames als heren rustig in het gezicht gedragen worden. Ontdek deze kapseltrends en nog veel meer op Hair Style op 15 & 16 februari in Kortrijk Xpo.

Hair Style is de enige vakmanifestatie voor kappers in de Benelux en presenteert jaarlijks de kapseltrends voor de lente - zomer, de laatste kniptechnieken, de nieuwste producten, accessoires, extensions en trends op gebied van coiffure. Daarnaast is er ook aandacht voor het thema 'groen' en krijgen kappers een vooruitblik op het kapsalon van de toekomst.

VERBLUFFENDE SHOWS EN KAPSELTRENDS "SUMMER 2009"

Op Hair Style worden 3 inspirerende shows per dag geprogrammeerd waar de allernieuwste lente-zomer looks worden gepresenteerd. Het programma wordt exclusief en telt enkele absolute internationale toppers uit de kappersbranche. Als primeur in Kortrijk zullen volgende wereldteams het beste van zichzelf geven: het Amerikaanse World Artistic team van Paul Mitchell, de Franse meester in de "chignon Haute Couture" Alain Padiglione en het Nederlands Artistic team van Farouk met Richard Jordan, Patrick Kalle en Cor Bouw. Top of the bill en na 4 jaar afwezigheid komt ook het Londense Artistic team van TONI & GUY INTERNATIONAL terug naar België! De kwaliteit en inspiratiegehalte van de shows van dit team hoeven niet uitgelegd te worden: het belooft opnieuw een zinderende en spectaculaire presentatie te worden! Deze internationale namen worden verder aangevuld met podiumwerk van eigen bodem: de presentatie van de Belgische lente-zomer Impact collectie van UBK/UCB en een wervelende show van de vermaarde Belgische William de Ridd'r.

De knip- en kleurtechnieken achter de showkapsels worden onthuld in de twaalf Look & Learn sessies. Nieuw dit jaar zijn de Beautyworkshops waar de kapper leert om make-up, haarsnit en kleur beter af te stemmen op het gezicht van de klant.

NIEUW: GREENOVATION en SALON OF THE FUTURE

Natuurlijke schoonheid en biocosmetica zijn dé actuele "beautyattitude". Voor vele markten is "bio & nature" de nieuwe trend en ook hier blijft de haarcosmetica niet achter. De natuurtrend maakt een enorme groei door en steeds meer leveranciers uit de kappersbranche spelen hierop in door "groene lijnen" te introduceren (bv producten zonder ammoniak of paraben). De "groene gedachte" of "Greenovation" zal dit jaar dan ook duidelijk aanwezig zijn op HAIR STYLE. Daarnaast zal er speciale aandacht zijn voor het thema "De Salon van de Toekomst" met indrukwekkende 3D-presentaties. Een creatieve visie op de salon van morgen!

HAIR STYLE in Kortrijk Xpo wordt een uitbundig en sfeervol event waar u ontdekt wat het komende seizoen in petto heeft op gebied van coupes, haarkleuringen en "Total Looks"!

HAIR STYLE 2009 PRAKTISCH

Datum: Zondag 15 februari (10.00 - 19.00u) & Maandag 16 februari 2009 (10.00 - 18.00)

Locatie: Kortrijk Xpo

Organisatie: Kortrijk Xpo-+ - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk - Tel: +32 (0)56.24.11.11 - Fax: +32 (0)56.20.44.33 - Website: www.hairstyle-benelux.com - E-mail: info@hairstyle-benelux.com

Toegang: 30 ¤ voor all-in toegangstickets (beurs, shows en randactiviteiten). Kortingskaarten worden verspreid via de exposanten - zie exposantenlijst op website.

Contact: Annick Pycarelle - Tel. +32 (0)56 24 16 92 - annickpycarelle@kortrijkxpo.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel