Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Politie onderzoekt aantreffen gewonde Babberichse
Publicatiedatum: 16-2-2009 11:22:46

BABBERICH - De politie stelt een onderzoek in naar de feiten en omstandigheden waaronder een 32-jarige vrouw uit Babberich zaterdag 14 februari is aangetroffen. De vrouw bleek zaterdag 14 februari een aantal flinke verwondingen te hebben opgelopen in haar woonplaats maar weet niet hoe ze die heeft opgelopen.

Zondag 15 februari meldde het slachtoffer zich bij de politie nadat ze een dag eerder door een vooralsnog onbekende automobilist (man of vrouw) was thuisgebracht. Die had haar gewond op de Beekseweg in haar woonplaats aangetroffen. Na behandeling door een arts werd vastgesteld dat de Babberichse onder meer een zware hersenschudding had opgelopen en verwondingen aan haar gezicht en een arm en een been. Naar eigen zeggen was de vrouw zaterdag rond kwart voor vijf met de fiets vertrokken om de hond uit te laten. Het laatste wat de vrouw zich kan herinneren is dat ze vanaf de Sleeg over de parkeerplaats bij het voetbalveld heeft gereden. Daar werd ze door de automobilist gevonden.

Misdrijf niet uitgesloten
Uit onderzoek aan de fiets van het slachtoffer kon nog niet worden afgeleid wat er is gebeurd. Volgens de politie kan het zijn dat de vrouw gevallen is, maar ook een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten. De politie hoopt aan de hand van reacties van mogelijke getuigen te achterhalen wat er gebeurd is. Om die reden is de politie ook nadrukkelijk op zoek naar de onbekend gebleven hulpvaardige automobilist(e), die het slachtoffer thuis heeft gebracht. De politie is bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844.
(09-021140)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---