Ingezonden persbericht


Persbericht

Pallas Athena benoemt Tobias Rother tot VP International Operations Aanstelling ondersteunt internationale expansie van Nederlandse BPM-leverancier

Apeldoorn, 16 februari 2009 - Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, heeft Tobias Rother aangesteld als Vice President International Operations. In deze rol geeft hij sturing aan de internationale groei van de Nederlandse BPM-leverancier.

Pallas Athena timmert met zijn BPM|suite en aanvullende producten en diensten niet alleen in de Benelux, maar met name ook in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten hard aan de weg. Om deze groei in goede banen te leiden is Tobias Rother aangetrokken. De geboren Duitser brengt veel ervaring in de BPM-markt met zich mee.

Rother vervulde de afgelopen vijftien jaar verschillende internationale sales- en managementfuncties. Bij BPM-softwareleverancier Staffware was hij werkzaam als Principal Managing Director Germany en Member of the Extended International Board. Bij Software AG vervulde hij de rol van Vice President BPM.

"Bij beide bedrijven spitsten mijn werkzaamheden zich toe op het realiseren van internationale groei. Ik kijk er dan ook naar uit om met deze ervaring Pallas Athena internationaal verder op de kaart te zetten", zegt Tobias Rother. "Pallas Athena is onderscheidend in de BPM-markt. Het bedrijf ontwikkelt zeer intelligente oplossingen, waarmee wereldwijd inmiddels ruim 2.000 klanten bediend worden. We gaan er hard aan werken om dit aantal verder te laten groeien."

John Hoogland, CEO van Pallas Athena, is ervan overtuigd dat Tobias Rother een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere internationale groei: "Met zijn ervaring in de BPM-markt, inzicht in groeistrategieën en uitgebreide netwerk zal Tobias een centrale rol vervullen in het verwezenlijken van onze doelstellingen. In het streven naar efficiëntie en inzichtelijkheid liggen er momenteel ontzettend veel kansen voor Business Process Management in het algemeen en Pallas Athena in het bijzonder."

(292 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Pallas Athena
Sinds 1993 is Pallas Athena een toonaangevende leverancier van innovatieve Business Process Management (BPM)-software en -diensten. Meer dan 1.700 tevreden klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers zijn te vinden in uiteenlopende typen organisaties in diverse markten. Voor de sectoren zorg, financiële dienstverlening en overheid heeft Pallas Athena standaard BPM-oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende processen. De software en diensten van Pallas Athena worden verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Pallas Athena heeft vestigingen in Nederland, Australië, België, Curaçao, Duitsland, Groot-Britannië en de Verenigde Staten. Verder heeft het bedrijf een netwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde resellers en partners. Zij beschikken over marktspecifieke kennis en ervaring die van doorslaggevend belang zijn voor klanten.