Ingezonden persbericht


Bijzondere IJsland ervaring gegarandeerd;

BURO SCANDINAVIA: ONTDEK IJSLAND PER CAMPER

Amsterdam, 16 februari 2009

Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia biedt voor het eerst camperhuur in IJsland aan. In het nieuwe zomerprogramma worden in samenwerking met verhuurbedrijf Touringcars vier verschillende campertypes te huur aangeboden in IJsland.

De types variëren van 2- tot 6-persoonscampers en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn extra's te boeken, waaronder bedlinnen, kinderzitje, eindschoonmaak en fietshuur.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over de camperverhuur: "IJsland heeft prachtige campings die middenin de spectaculaire natuur liggen. Bovendien is wild kamperen in IJsland ook toegestaan. Dat wilden we onze reizigers niet onthouden. Vandaar dat we nu camperverhuur aan ons uitgebreide programma hebben toegevoegd. Op deze manier kunnen vakantiegangers zelf dit bijzondere eiland ontdekken. Ideaal ook voor families met kinderen. We verwachten dan ook dat de markt dit initiatief goed oppakt."

Kijk voor meer informatie over camperhuur in IJsland of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van Buro Scandinavia BV, waartoe ook Buro Britain behoort, Improve Communication Network, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@improve-network.com. www.buroscanbrit.nl

=============================================
Improve Communication Network
'Pand Noord'
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
Phone: +31 (0)20 715 53 30
Fax: +31 (0)20 715 53 39
E-mail: ilse@improve-network.com
Website: www.improve-network.com
=============================================