Politie Zuid-Holland-Zuid

Hoeksche Waard

Dordrecht, 17-02-2009 o Persberichten district III

MAN PLEEGT OVERVAL OP WINKEL
OUD-BEIJERLAND Een nog onbekende man heeft maandagochtend een overval gepleegd op een winkel aan de Oostdijk. De man kwam rond 10.50 uur de winkel binnen en vroeg het aanwezige personeelslid om geld. Hij zette zijn woorden kracht bij door een mes te laten zien. Toen de vrouw weigerde om hem geld te geven koos de man eieren voor zijn geld en ging er vandoor. De man was tussen de 30 en 35 jaar oud en had kort rossig, blond haar. Hij droeg verder een grijs/beige korte jas. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die ons verder kan helpen dan kunt u bellen met 0900-8844

DRIE WONINGEN ONTRUIMT BIJ GASLEK
OUD-BEIJERLAND Bij graafwerkzaamheden in de Jacht is maandag 16 februari aan het begin van de middag een gasleiding geraakt. Hierdoor ontstond een gaslek waarbij het Essent niet lukte om het gat snel te dichten. Uit voorzorg werd besloten om drie woningen in de direct omgeving te ontruimen. De bewoners konden na een uur al weer terug naar huis nadat het gat was gedicht.

SNELHEIDSCONTROLE
KLAASWAAL Tijdens een snelheidscontrole op de Botweg zijn 43 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. De controle werd gehouden op maandagavond 16 februari 2009 van 21.10 tot 22.05 uur. De hoogst gemeten snelheid op deze 60 km/uur weg bedroeg 105 km/uur. In totaal werden 87 bestuurders gecontroleerd waarvan dus de helft werd bekeurd.