Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemse supermarkt overvallen

Publicatiedatum: 17-2-2009 13:26:15

ARNHEM - Een supermarkt aan de Marasingel in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is dinsdagmorgen 17 februari overvallen. Zes medewerkers van het filiaal werden daarbij gekneveld achter gelaten in de winkel. De daders zijn er later vandoor gegaan. Er is nog niet bekend wat er precies is buitgemaakt.

Rond 08.00 uur kwam de melding bij de politie binnen dat de supermarkt zou zijn overvallen. Agenten troffen even later bij aankomst zes medewerkers in een van de ruimtes aan, ze bleken gekneveld te zijn. De medewerkers werden direct bevrijd en zijn opgevangen in het politiebureau. Wat de buit is kan de politie nog niet zeggen. Op dit moment is de politie bezig met het onderzoek en verhoor van betrokkenen. Tot dusver is het vermoeden dat er meerdere daders in het spel zijn, maar niet exact hoeveel.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord kort voor of na het incident, wat in verband met de overval kan worden gebracht. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Ook kan er anoniem melding worden gedaan via Meld misdaad anoniem via 0700-8000.
(09-021891)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---