Elsevier Congressen

WMS dag


* Informatie

* Programma

De WMS-dag
Hèt congres voor optimale magazijnprocessen!

Na het succes van de 13e WMS-dag organiseert Elsevier Congressen dit jaar, eveneens in samenwerking met Transport+Opslag en Logistiek, de 14e WMS-dag. Hèt congres voor optimale magazijnprocessen!

Winst behalen met een geoptimaliseerd WMS-pakket, juist nu! In welke bedrijfstak en orde van grootte u zich ook bevindt en hoe ervaren u inmiddels ook bent met Warehouse Management Systemen: de zoektocht naar het optimaal gestroomlijnde magazijnproces blijft bestaan. En juist in deze tijd wordt het belangrijk zo efficiënt mogelijk te werken.

Deze 14e WMS-dag biedt u wederom een up-to-date overzicht met ervaringsdeskundigen, tien doelgerichte en inspirerende workshops en inzicht in een groot aanbod van pakketten en applicaties. Net als voorgaande jaren komt u na deze dag weer goedbeslagen ten ijs. U wordt op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mechanisering, ketenintegratie en management informatie, waardoor u nog sneller op de markt kunt anticiperen!

Gezondheidszorg en MKB
Ook voor de gezondheidszorg en het MKB geldt: het optimaliseren van magazijnprocessen bespaart veel tijd, geld en dus stress. Daar waar nu nog energie lekt in het behouden van overzicht en herstellen van fouten, kunt u deze energie effectiever inzetten op het moment dat uw magazijnprocessen geoptimaliseerd zijn. Deze WMS-dag toont de beste mogelijkheden specifiek gericht op uw branche.

Kijk voor meer informatie op www.wmsdag.nl