ABVAKABO FNV

Nieuw: Workshops jaargesprekken voor UMC's

Elk jaar voer je een gesprek met je leidinggevende over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling, het zogenaamde jaargesprek. Dit formele moment is vastgelegd in de cao UMC. ABVAKABO FNV vindt het belangrijk dat je het optimale uit het gesprek haalt, voor zowel jezelf als jouw afdeling. Daarom hebben we een workshop jaargesprekken ontwikkeld, speciaal voor werknemers van de Universitair Medische Centra!

De workshop bereid voor

Hoe voer jij zo'n jaargesprek eigenlijk? Verander jij in de stamelende ja-knikker, vergeet je direct wat je thuis zo goed gerepeteerd had of gooi je al je wensen en frustraties er in één keer uit? De kans is groot dat het jaargesprek eindigt in een gemiste kans. Dat kan anders. Een goede voorbereiding is het halve werk!
De workshop zal je helpen om goed voorbereid het jaargesprek aan te gaan. Je gaat met je medecursisten oefenen op het voeren van een goed gesprek, en op situaties die jij lastig of moeilijk vindt. Een professioneel trainer begeleidt deze oefeningen en geeft tips. Je zal ongetwijfeld veel herkennen en leren van de situaties van andere deelnemers, en er zelfs smakelijk om kunnen lachen. Uiteindelijk zorgt deze workshop er voor dat je in staat bent om met zelfvertrouwen en een duidelijk verhaal je jaargesprek te voeren, op een professionele manier.

Wanneer en waar

De workshops jaargesprekken (een dagdeel per workshop) worden 's ochtends en 's middags gegeven op verschillende dagen in april en mei. (zie aanmeldingsformulier)

Voor wie en kosten

De workshop is voor alle werknemers die werken in een UMC. Deelname is gratis voor leden van ABVAKABO FNV. Als lid heb je daarnaast recht op `vakbondsverlof' om de workshop te volgen.
Niet-leden betalen EUR 25,-. Dankzij het actieaanbod kun je voor dit bedrag ook direct lid worden van ABVAKABO FNV en zo meeprofiteren van lidmaatschapsvoordelen. Dit aanbod loopt tot en met 31 maart 2009.

Aanmelden

Belangstelling? Meld je snel aan en vul het aanmeldingsformulier in!

Ben je geen lid van ABVAKABO FNV? Dan kun je opgeven door het aanmeldingsformulier voor niet-leden uit te printen en op te sturen.

Tot slot

De workshop gaat niet inhoudelijk in op het persoonlijk budget of specifieke arbeidsomstandigheden. Heb je hier wel vragen over? Dan kun je terecht bij de vakbondsconsulent in jouw UMC (link) of bij het Contact Center van ABVAKABO FNV (link).

Kortom, ABVAKABO FNV geeft werknemers van de UMC's `power' voor het jaargesprek!
17-02-2009, Universitair medische centra | Meer over: umc, zorg |