Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 17-02-2009

Man aangehouden na aangifte mishandeling zoon

BREDA: De politie hield maandagochtend een 40-jarige man uit Breda aan voor mishandeling van zijn zoon. Zijn 16-jarige zoon had aangifte gedaan bij de politie en verklaarde hierin gedurende langere tijd meerdere malen door zijn vader te zijn mishandeld. Deze mishandelingen bestonden slaan op lichaam en gezicht en schoppen. De aangever had hier letsel aan over gehouden. Bij een mishandeling liep hij een botbreuk in zijn voet op. De politie hield de verdachte aan en verhoorde hem. De man verklaarde de jongen niet te hebben mishandeld.

Woonbooteigenaar aangehouden voor poging diefstal stroom

BREDA: De politie kreeg afgelopen weekend melding van diefstal van stroom. Het energiebedrijf controleerde een elektriciteitshuisje aan de Nijverheidssingel en ontdekte een illegale aftakking. De politie trad het pand bij het huisje binnen. De eigenaar van de woonboot, een 40-jarige man uit Utrecht, is aangehouden. In de woonboot was een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aanwezig. Hij verklaarde dat de stroom was bedoeld voor de kwekerij. Van het energiebedrijf is aangifte opgenomen van poging diefstal van stroom. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

9 bekeuringen en een aanhouding bij verkeerscontrole

BREDA: De politie hield dinsdagochtend tussen 09.15 uur en 10.00 uur een verkeerscontrole op de Ruitersboslaan. Er zijn 7 bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid en 2 bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs. Een 31-jarige Bredanaar werd aangehouden omdat hij nog gesignaleerd stond. De man is
aangehouden en zal worden overgedragen aan het korps wat hem zocht in verband met de opiumwet.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 17-02-2009 15:33 | © Regio Midden en West Brabant |