Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

9d94]
Alfa versterkt samenwerking met RECRON

Sinds 2007 is Alfa Accountants en Adviseurs één van de TOP Adviseurs van de RECRON, echter met ingang van 2009 is deze samenwerking verder uitgebreid. Op 17 februari 2009 hebben Alfa en RECRON hiervoor een samenwerkingscontract getekend, waardoor Alfa op basis van exclusiviteit âpartner in businessâ is geworden van de RECRON.

Alfa beschikt over 32 vestigingen en telt in totaal 825 professionals die ondernemers, actief in diverse branches, bijstaan op het gebied van financiële administratie, fiscaal juridische advisering, verwerking loonadministratie, advisering inzake sociale verzekeringen, nationale en internationale subsidieadvisering en natuurlijk het opstellen en controleren van jaarrekeningen.

Als âpartners in businessâ hebben RECRON en Alfa afgesproken om een samenwerking op te zetten.
RECRON-leden kunnen ook gebruik maken van de expertise van Alfa. Als welkomstpakket biedt Alfa een aantal uren gratis advies aan voor RECRON-leden. Beide partners verwachten veel van deze samenwerking. Zowel RECRON als Alfa beschikken over een grote, maar tegelijkertijd laagdrempelige organisatie die enerzijds een landelijke uitstraling heeft en anderzijds heel sterk is in de regio. Het ligt dan ook in de verwachting dat regiomanagers van RECRON en de regiovestigingen van Alfa elkaar goed zullen helpen en versterken. De expertise van Alfa wordt ook ingezet bij de start en verdere uitwerking van de benchmark van RECRON.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hendrik Bouwmeester, Alfa Accountants en Adviseurs, telefoon 0546 574515, e-mail hbouwmeester@alfa-accountants.nl of Olaf Prinsen, RECRON, telefoon 0343 524700, e-mail prinsen@recron.nl.

17 februari 2009