Ingezonden persbericht


U i t n o d i g i n g

Uitreiking door Rinus Israel en Rob Rensenbrink van de eerste DVD's aan de acteurs Bob Fosko, Horace Cohen, Dikke Dennis, Mathijs Groenewoud en Ton Ojers,... in de kantine van Voetbalclub OSV in Amsterdam Noord, waar ook gefilmd is!

PIET KLUIT, een man met ballen
Een hilarisch kijkje in de keuken van het amateurvoetbal

Dinsdag 17 februari - De kantine van Voetbalclub OSV Sportpark Oostzanerwerf 2, 1035 EW Amsterdam
12.30u (ontvangst vanaf 12.00u)

Het programma
12.30u Welkom door Nick Jongerius / Bridge Entertainment Group. 12.35u Een korte terugblik door de producent op het ontstaan van Piet Kluit, en twee fragmenten. 12.45u Overhandiging eerste exemplaren door Rinus Israels en Rob Rensenbrink met tevens een analyse van het huidige trainerschap met alle vertrekkende en nog te vertrekken trainers. 13.00u Drankje en hapje. Mogelijkheid voor het maken van interviews terwijl de makers buiten hun voetbalkunsten vertonen.

Geïnteresseerde media zijn van harte welkom.
Het vriendelijke verzoek uw komst per e-mail aan te melden bij menno@mvsp.nl of monique@mvsp.nl

Ook een fan van The Office, De Lama's en Jiskefet? Maak u dan maar op voor de film PIET KLUIT, een man met ballen die een hilarisch kijkje biedt in de keuken van het amateurvoetbal. Met niemand minder dan Ruben van der Meer, Bob Fosko, Horace Cohen, Dikke Dennis, Mathijs Groenewoud en Ton Ojers in de belangrijkste rollen. Scenario en regie: Benjamin Landshoff & Miguel Narings. Producent: Machteld van Gelder & Elsemijn Teulings, Stormy Minutes Society

Korte inhoud
Wanneer de amateurvoetbalclub FC Dionysos vanwege slecht management en geldtekort over de kop dreigt te gaan, reikt voetballiefhebber Piet Kluit (Bob Fosko) de reddende hand. Deze voormalige poffertjesbakker wil met man en macht er voor zorgen dat de kwakkelende club weer in de hogere regionen van de competitie komt te spelen. De aanhang, de sportjournalistiek en zelfs zijn eigen vrouw hebben er weinig vertrouwen in. Piet Kluit stort zich er vol passie en blind enthousiasme in want zoals hij zelf zegt: "een elftal is zo goed als dat de trainer ze laat zijn". Samen met de nieuwe sponsor, de opportunistische uitbater van de plaatselijke snackbar Gijs Snackpaleis (Ruben van der Meer) probeert hij een geschikt team samen te stellen. Dat blijkt nog niet zo makkelijk als de knip op de beurs blijft en het team inmiddels de ene nederlaag na de andere heeft te verduren.

PIET KLUIT, een man met ballen zal later dit jaar te zien zijn bij Comedy Central. Graag verwijzen wij t.z.t. naar www.comedycentral.nl voor de definitieve uitzendtijden.

Technische gegevens:
Speelduur: ± 50 minuten - Taal: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 - Regio code: 2 (pal) - Audio: Dolby Digital 2.0 - Consumentenadviesprijs: ¤ 9,99

Distributie: Bridge Entertainment Group.

Voor meer informatie ga naar www.pietkluit.nl
www.bridgeonline.nl

.....
Noot voor de redactie /