ERP banen in de regio


SAP, Oracle en Dynamics AX/NAV banen regionaal

WEERT, 20090217 -- ERPbanenRegionaal is een platform speciaal voor werkgevers en werknemers in ERP, heel gericht voor ERP vacatures. Een ding hebben ze allemaal gemeen: de regionale match in het ERP vakgebied.

Op deze site zult u geen bemiddelingsbureau's of werving en selectie bureau's aantreffen. Het is puur een platvorm voor werkgever en werkzoekende in de ERP. Veel werkgevers ofwel eindklanten in de regio's hebben moeite om goede ERP professionals te vinden. Een gering aantal grote, vaak internationale organisaties zijn natuurlijk wel bekend in de regio. Maar naast deze hele grote bedrijven zijn er in het ERP segment duizenden andere toonaangevende bedrijven met hele mooie ERP toepassingen en vele uitdagend projecten.

Veelal kunnen werving- en selectiebureau's niet in deze behoefte voorzien. Deze bedrijven blijven hierdoor aangewezen op regionale gedrukte media of landelijke jobboards die generiek en in verhouding dus erg kostbaar zijn. Met andere woorden, deze vacatures zagen eigenlijk nooit goed en gericht het licht op het internet. Daarvoor is er nu ERPbanenRegionaal.nl!

ERPbanenRegionaal





Ingezonden persbericht