Chique, duurzaam en degelijk horlogemerk verovert straatbeeld


Nieuw statussymbool: Christian Audigier horloge

DEN HAAG, 20090217 -- Stoere, kleurrijke, uit duurzame materialen gemaakte en gedetailleerd afgewerkte polshorloges vallen steeds vaker op in coole clubs, stoere muziekclips, vooraanstaande magazines en nieuwste films. Iedereen die hip is en dat wil blijven, draagt iets van de Franse modeontwerper Christian Audigier die ook verantwoordelijk is voor onder andere het hippe Ed Hardy-kledingmerk.

De getalenteerde ontwerper Audigier was eerder verantwoordelijk voor de mooiste collecties van verschillende grote merken zoals Diesel, Levi's en Von Dutch waar hij 3 jaar hoofdontwerper en directeur was. In 2004 bedacht en bracht hij de eerste Ed Hardy producten op de markt geinspireerd op het tatoeagewerk van de Amerikaanse tattoo-icoon Don Ed Hardy. Inmiddels is de streetware van Ed Hardy niet meer weg te denken uit de wereld van film, muziek, games en lifestyle van een hele generatie mensen die vrij en trendy willen zijn. Naast kleding ontwerpt Audigier sinds kort ook onder zijn eigen naam kleding, accessoires en zeer recent ook chique polshorloges.

De eigenwijze designs van de horloges kenmerken zich door opvallend kleurrijk design, onafhankelijke stijl en ultieme coolheid. Inmiddels beginnen de eigentijdse en vaak eigenwijze trendy consumenten in Amerika, Europa en sinds kort ook in Nederland het nieuwe horlogemerk te ontdekken als de ultieme statement van hipheid en status.
"Er is veel vraag naar alles waar Christian Audigier of Ed Hardy op staat.", zegt Sargon Franse, directeur van de Acme Trendz Store. "De net binnengekomen Audigier-horloges krijgen veel aftrek. We hebben binnen een paar dagen inmiddels tientallen stuks verkocht. Mensen willen graag gezien worden in een stoere, chique horloge. Ze dragen ze om op te vallen. Het Audigier-horloge blijkt nu al, net als bijvoorbeeld een Rolex, een statussymbool te zijn geworden. Het mooie eraan is dat je een super mooie, dergelijke en robuuste Audigier-horloge al voor een paar honderd euro hebt en niet zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde Rolex enkele duizenden euros moet neertellen."
De Christian Audigier horloges zijn te koop in de hippere winkels in Amerika, Japan en Europa. In Nederland kunnen consumenten bij Acme Trendz Store in Scheveningen of hun online shop (www.acmetrendz.com) terecht voor originele Christian Audigier horloges en andere Audigier mode en fashion producten.

Meer informatie over Christian Audigier is te vinden op: www.christianaudigier.com





Ingezonden persbericht