Online Calculeren nog nooit zo eenvoudig


UTRECHT, 20090217 -- Per 1 februari 2009 brengt Pacosoft B.V., speciaal voor de kleine en middelgrote organisaties in de bouw- en installatiebranche, een vernieuwend product op de markt voor het maken van calculaties, offertes en het beheren van relaties en artikelen onder de naam 123Calculeren.

123Calculeren is volledig online beschikbaar, zodat een computer met internetverbinding en webbrowser voldoende zijn om direct aan de slag te gaan. Zo kunt u vanaf iedere willekeurige plaats en op ieder moment uw gegevens raadplegen en beheren. U hoeft geen nieuwe computers aan te schaffen en heeft geen duur systeembeheer of dure netwerken meer nodig. Doordat 123Calculeren online beschikbaar is, zorgen onze medewerkers dat u altijd automatisch met de laatste versie werkt. Geregeld wordt een backup van al uw gegevens gemaakt, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken. Door de eenvoud van de applicatie kan iedere gebruiker ogenblikkelijk zelf aan de slag, zonder tijdrovende en kostbare trainingen of begeleiding. Alle benodigde ondersteuning is als helpbestanden of instructiefilms in de applicatie opgenomen.

U kunt voor een vast laag bedrag van ¤ 20,- per maand per gebruiker aan de slag, zonder bijkomende of verborgen kosten! U hoeft geen extra modules of functionaliteiten aan te schaffen, want alle beschikbare modules en functionaliteiten zijn bij het maandabonnement inbegrepen. Het pakket is functioneel uitgebreid en volledig. Het abonnement is transparant en duidelijk met een looptijd van één jaar. U kunt het daarna uiteraard verlengen, maar bent nergens toe verplicht.

123Calculeren is voorzien van standaard koppeling met Microsoft Word en Excel, zodat u uw offertes en calculaties in uw eigen huisstijl kunt opmaken en naar wens kunt aanpassen. 123Calculeren bevat een geïntegreerde supportmodule, waarmee u uw vragen via de applicatie aan onze medewerkers kunt stellen en binnen de applicatie de reacties op uw vragen en opmerkingen kunt inzien en beheren.

123Calculeren is een werkelijk SaaS (Software as a Service) product. Uw abonnement garandeert u van een zorgeloze en complete manier van werken, tegen een lage maandelijkse investering.

Meer informatie, een demonstratie en een brochure treft u aan op www.123calculeren.nl





Ingezonden persbericht