Gemeente Hoorn

18 februari finale schoolvoetbaltoernooi

Op woensdag 18 februari is de Hoornse finale van Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6. De finale van het schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op het Cruyff Court aan het Gangwerk in de Grote Waal.

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét schoolstraatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. De organisatie er van ligt in handen van het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn en de Johan Cruyff Foundation. In januari hebben de jonge voetballers gestreden voor een plek in de Hoornse finale. De jongensteams die zich voor de finale hebben geplaatst zijn van de Ichthusschool, St. Jozefschool en de Bernardus van Bockxmeer. De meisjesteams komen van de Jules Verneschool en De Duiventil. De finalewedstrijden gaan op woensdag 18 februari om 14.00 uur van start. Iedereen die wil komen kijken, is van harte welkom.

Regiofinale
De winnaars van de Hoornse finales gaan door naar de regiofinale op 1 april in Zaandam. De winnaars daarvan plaatsen zich op hun beurt voor de landelijke finale in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel Cruyff Court Kampioen 6 vs 6 van Nederland 2009.

Meisjesteam Jules Verneschool
De meiden van de Jules Verneschool waren erg blij dat zij door mochten naar de Hoornse finale.
Laatste wijziging van deze pagina: 11 februari 2009