Gemeente Zevenaar


Week 8

Zevenaarse regelgeving digitaal beschikbaar

Alle decentrale regelgeving, onder meer van gemeenten, moet uiterlijk 2010 voor iedereen op internet toegankelijk zijn. Vanaf begin februari 2009 staan alle algemeen verbindende regelingen van de gemeente Zevenaar hun wetshistorie vanaf 2005 op het internet. Klik hier.

Waarom?

* Iedereen kan 24 uur per dag kennis nemen van alle regelgeving;
* Het is een compleet en gemakkelijk hanteerbaar overzicht met alle geldende en vervallen regelingen;
Het is bedoeld als informatiebron. (Het origineel ondertekende exemplaar van een regeling blijft voorlopig de werkelijk rechtsgeldige bron).

* De gemeente kan daardoor effectiever en efficiënter handhaving en beheer uitvoeren. We maken daarvoor rechtstreeks gebruik van de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mr. S. van Hezewijk, senior juridisch adviseur, te bereiken per e-mail gemeente@zevenaar.nl of algemeen telefoonnummer 595 111.

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier graag gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u s.v.p. plastic folies verwijderen? Papier van bedrijven wordt niet meegenomen.

Datum

Plaats

Inzamelaar

Woensdagavond 18 februari

Babberich

drumfanfare Sint Jan

Donderdagavond 19 februari

Angerlo

Basisschool De Trompetter

Zaterdag 21 februari

Lentemorgen 2

Basisschool Lindenhage

Zaterdag 21 februari

Lathum

ds. Jonkersschool

Dinsdagavond 24 februari

Zonegge 1-6 15-24 + flats Hooge Bongert/

Meidoornstraat

carnavalsvereniging Griethtreejers

VERGADERINGEN

Gemeenteraad

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de Agenda voor de openbare vergadering van de gemeenteraad op woensdag 18 februari 2009 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur