Senternovem

18-02-2009 | Succesvolle informatiemiddag MobiliteitsManagement gehouden

Op dinsdag 20 januari 2009 is een succesvolle informatiemiddag gehouden over het subsidieprogramma MobiliteitsManagement. Met dit programma ondersteunt het ministerie van Verkeer en Waterstaat innovatieve ideeën voor een betere mobiele samenleving.

De middag trok ongeveer 50 geïnteresseerden naar Utrecht voor meer informatie. Zij konden aan de hand van een presentatie van Rick Lindeman (SenterNovem) meer te weten komen over het doel en de voorwaarden van het subsidieprogramma. Voor de nieuwe openstelling van het programma is nog geen publicatie geweest. Rick Lindeman adviseert de website van SenterNovem in de gaten te houden en een abonnement te nemen op de nieuwsbrief. Lars Lutje Schipholt (Taskforce Mobiliteitsmanagement) vertelde over de samenhang van de taskforce en het subsidieprogramma MobiliteitsManagement. Door een presentatie met voorbeelden en inzichten geeft Daan van Egeraat (Montefeltro) nieuwe ideeën voor het aanvragen van subsidie binnen het subsidieprogramma MobiliteitsManagement. Alle presentaties zijn hieronder te downloaden.

Na de presentatieronde was er de ruimte om tijdens een borrel ideeën voor te leggen aan adviseurs van SenterNovem. Enkele deelnemers hadden bij inschrijving aangegeven een adviesgesprek te willen en deze kregen een kwartier de tijd hun idee toe te lichten.

Als u nog een goed innovatief idee heeft dan kunt u dit bij ons indienen. Hiervoor kunt u het onderstaande projectideeformulier gebruiken.
Contact

Informatiepunt SenterNovem (030) 239 35 33