Gemeente Eijsden

Openbare vergadering Wmo-raad

De Wmo-raad speelt nadrukkelijk een rol bij de advisering over de Wmo-jaarplannen 2009 en 2010.

Vooral de werkgroep uitvoeringsplan zal zich inzetten om de wensen van de burgers een plaats te geven in de plannen. De werkgroep overlegt daarom in februari met het college over het Jaarplan 2009. Het conceptjaarplan 2009 zal dan in de vergadering op 18 maart aan de hele Wmo-raad worden gepresenteerd. Na een officiële adviesronde zal het college het Jaarplan 2009 naar verwachting begin april vaststellen.

Signalen

De Wmo-raad ontvangt heel graag signalen van u als u te maken heeft met een vraag om een beperking te compenseren. Bent u tevreden over de aandacht voor uw vraag? Bent u tevreden over de informatie en over de voorziening, die u hebt gekregen? Bent u tevreden over de tijd waarbinnen een oplossing wordt gerealiseerd?

Ook voor ideeën over hoe u - of mensen in uw omgeving - (beter) geholpen zouden kunnen worden, kunt u bij de Wmo-raad terecht.

Reactie welkom

U kunt uw reactie sturen naar de Wmo-raad, e-mail: wmomargraten-eijsden@planet.nl, telefoonnummer (043) 407 25 79 of postadres: Dorpsstraat 23, 6267 AA Cadier en Keer

De volgende vergadering van de Wmo-raad is overigens op 18 februari om 14.30 uur. De vergadering is openbaar. U bent dus van harte welkom.