Ingezonden persbericht


PERSBERICHT ­ 18-02-2008

KrabbelWall - Een nieuwe internettoepassing voor de horeca.

TILBURG: De pilot van de KrabbelWall op "MamboBeach - Curaçao" was een groot succes. Op valentijnsdag konden Hyves-gebruikers via een groot scherm live gekoppeld worden aan hun geliefde. Op basis van SMS-berichten werden hun profielfoto's op een groot scherm vertoond. Cupido heeft in twee uur ruim 800 foto's vertoond. Na het eerste succes van de KrabbelWall op Curaçao gaat het bedrijf verder in Nederland.
Na het rookverbod hebben veel horecabedrijven te kampen met terugvallende omzet. Een mogelijke oplossing voor dit probleem is om het uitgaan voor de jongeren interactiever te maken. Op deze wijze kunnen zowel de klandisie als de omzet omhoog gaan. Horecabedrijven gaan op deze manier ook mee in een tijdperk waar MSN'en, krabbelen en bloggen aan de orde van de dag is. "Afhankelijk van de productkeuze zijn er voor bedrijven legio aan mogelijkheden. Denk hierbij aan het verkopen van advertentieruimtes, maar bijvoorbeeld ook het bepalen van de kosten voor SMS- berichten. Bedrijven kunnen dus op een eenvoudige wijze verdienen aan het product. En dat allemaal zonder enige technische kennis." aldus initatiefnemer Bas van Dorst Inmiddels zijn er op de netwerksite Hyves meer dan 7 miljoen actieve gebruikers. Vrijwel 80% van de bezoekers in de horeca heeft de beschikking tot een Hyves-account. Het is daarom voor een bedrijf makkelijk om op deze wijze de juiste doelgroep aan te spreken.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bas van Dorst. Te bereiken op het telefoonnummer: +5999 510 1174 of op het e-mailadres info@krabbelwall.nl. Gelieve rekening te houden met het feit dat de contactpersoon momenteel tijdelijk in een andere tijdzone zit. (GMT-4). Bereikbaarheid Nederlandse tijd: 12.30 ­ 04.00

Link youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6VtmLxGD1Es link website: http://www.krabbelwall.nl





Bedrijfslogo

Vector http://www.krabbelwall.nl/pers/logo.ai Persfoto_1

Persfoto_1 highres http://www.krabbelwall.nl/pers/foto1.jpg Persfoto_2

Persfoto_2 highres http://www.krabbelwall.nl/pers/foto2.jpg Persfoto_3

Persfoto_3 highres http://www.krabbelwall.nl/pers/foto3.jpg


---- --