Gemeente Eersel


Invoering bewegwijzeringssysteem voor toeristisch-recreatieve objecten
De gemeente Eersel gaat in het voorjaar van 2009 een uniform bewegwijzeringssysteem voor toeristisch-recreatieve objecten in het buitengebied invoeren.

Onder deze objecten vallen de (mini)campings, groepsaccommodaties, Bed & Breakfasts, pensions, maar ook dag- en verblijfsrecreatieve voorzieningen, natuurgebieden en accommodaties als maneges.

Na invoering van het nieuwe systeem zullen eigen borden niet langer worden toegestaan.

De gemeente heeft al een lijst van objecten samengesteld die voldoen aan de gestelde criteria. Als u wilt controleren of u al op deze lijst staat, dan kunt u dit nakijken op de internetsite van REVIS Verkeerstechniek, dat het project zal gaan uitvoeren:

www.revis-veghel.nl

onder het hoofdstuk "Objectbewegwijzering EERSEL".

Staat u al op de lijst? Dan wordt u binnenkort door REVIS Verkeerstechniek benaderd met een voorstel. Staat u nog niet op de lijst, maar bent u wel geïnteresseerd in deelname? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit vóór 1 maart a.s. kenbaar te maken aan de heer R. Eijkemans van de firma REVIS Verkeerstechniek, tel. 0413-379633, fax 0413-375516 of e-mail info@revis-veghel.nl.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de gemeente Eersel, Natasja Simon, telefoonnummer 0497-531305 of per e-mail n.simon@eersel.nl