Ingezonden persbericht


18 februari 2009

Live laat fans nieuwe videoclip maken

De Amerikaanse rockband Live, in Nederland populair om hits als The Dolphin's Cry, They Stood Up For Love, Overcome en I Alone, laat de videoclip voor hun nieuwe single Forever door fans maken. Instructies om mee te doen zijn te vinden op www.livefanclub.nl en inzenden via YouTube kan tot 31 maart 2009.

Het afgelopen jaar was Live veelvuldig in Nederland voor concerten, en de première van hun in Amsterdam opgenomen DVD Live - Live at the Paradiso. Dankzij de sterke band met Nederlandse fans besloot de groep de tijd rond hun optredens bij Night of the Proms in Rotterdam opnamen te maken voor de nieuwe videoclip.

Het materiaal is, ook door fans, in sneltreinvaart geschoten met de Rotterdamse Maas als decor. De losse cliponderdelen worden nu door de band ter download aangeboden waardoor fans de vrije hand krijgen er een mooie videoclip van te smeden. De resultaten zijn te zien op YouTube.

Nederlandse fans kunnen instructies vinden op de website van de Nederlandse fanclub The Subculture of Live: www.livefanclub.nl. Inzenden kan tot 31 maart 2009 en de beste inzending wordt beloond met een gesigneerde ingelijste poster, een gesigneerde DVD van het Paradiso concert van 1 juli jl., concertkaartjes en een meet en greet.

----------