Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MET GPS-SPEURTOCHT NAVIGEREN LANGS APEN EN LEEUWEN IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Afrikaans wildlife park ontdekken met moderne speurtocht

Hilvarenbeek, woensdag 18 februari 2009 - Safaripark Beekse Bergen gaat met de tijd mee. Naast de 'ouderwetse papieren speurtocht', hebben bezoekers vanaf nu ook de mogelijkheid om het park te ontdekken met een modern GPS-systeem. Bij de entree krijgen bezoekers een navigatiesysteem mee. Met behulp van de vragen die zij onderweg op hun beeldscherm krijgen, banen zij zich een weg langs onder meer gorilla's, olifanten en giraffen. Aan het eind van de route kunnen de deelnemers een code kraken, waarmee zij een safariprijs verdienen. Safaripark Beekse Bergen biedt de speurtocht onder meer aan in arrangementen voor kinderfeestjes.

Bezoekers kunnen Safaripark Beekse Bergen niet alleen wandelend, per bus, eigen auto en boot ontdekken, maar vanaf nu ook met een modern GPS-systeem. Van de gorilla's naar de leeuwen, van de neushoorns naar de giraffen: met een GPS-navigator in de hand wordt een avonturentocht door Safaripark Beekse Bergen nog spannender. De speurders gaan met het apparaat in de hand kris-kras door het Afrikaanse wildlife park op zoek naar een antwoord op de dierenvragen. De antwoorden op de vragen - zoals 'Hoeveel kilo poept een olifant per dag?' - vinden zij op de borden bij de 150 verschillende diersoorten. Deze oplossingen vormen samen een code. Als deelnemers de code weten te kraken, krijgen zij aan het einde van hun tocht een safariprijs.

Kinderfeest
Een kinderfeest met GPS-speurtocht is te reserveren voor E 14,95 per persoon, daarbij zijn ook de entree en een feestmaaltijd inbegrepen. Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) biedt de moderne speurtocht ook aan voor familie-uitjes en personeelstripjes. De arrangementen met het GPS-systeem zijn te reserveren via 0900-0200 (E 0,20 p.m.).
---