Ingezonden persbericht


Persbericht

18 februari, 2009

Nieuwe FPC-7000 mini-PC van HPS Industrial biedt multimediale mogelijkheden

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rackmount servers, presenteert de FPC-7000. De FPC-7000 is een nieuwe 'fanless' mini-PC met Celeron-M 440 processor. Daarnaast is de PC compact en biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

De FPC-7000 beschikt onder andere over een dubbele beeldschermaansluiting, acht USB-poorten en twee seriële poorten. Verder zijn er twee Gigabit Ethernet-aansluitingen aanwezig en is er ruimte voor een DVD-schijfstation. Daarnaast heeft de PC verschillende TV-out aansluitingen en door de handige montagebeugels kan de mini-PC op verschillende manieren bevestigd en geplaatst worden.

Ondanks het compacte formaat is de PC eenvoudig uit te breiden. Zo bevat de PC een mini PCI-slot en is er plaats voor zowel een 2,5" harddisk als een CompactFlash-geheugenkaart. De PC is geschikt voor de besturingssystemen Windows en Linux.

"De FPC-7000 is een compacte mini-PC met uitgebreide multimedia-toepassingen en biedt de mogelijkheid voor meerdere monitoren", zegt Taco Scheper, general manager van HPS Industrial. "Dankzij de ruime keuze aan video-aansluitingen kan de PC perfect worden ingezet bij bijvoorbeeld Narrowcasting en presentatie-oplossingen."

Specificaties:

* Processor: Celeron-M 440 (1.86 GHz)

* Werkgeheugen: 2x 2GB DDRII SDRAM

* Opslag: 2.5" harddisk en compact flash

(197 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over HPS Industrial
HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rackmount servers. Het bedrijf levert systemen in Nederland en België die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met de verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van Arbor Technology (industrial PC hardware), Lexcom embedded mini- en panel-PC's en Chenbro (19" en server chassis). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt achttien medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en diverse regionale politiekorpsen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of het aanvragen van een test kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: hps@octanepr.com http://www.octanepr.com

Voor algemene informatie over HPS Industrial of zijn producten kunt u contact opnemen met Taco Scheper: Tel: +31 (0)33 2774905
E-mail: tscheper@hpsindustrial.nl http://www.hpsindustrial.nl

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com