Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HORA COLORA/ WHERE BALKAN MEETS JAZZ

In de Badcuyp klinkt de innemend warme sound van de groep Hora Colora. Zij brengt originele bewerkingen van Hongaarse en Balkanese traditionals die zich elegant bewegen tussen world-, jazz- en folkmuziek. Uitgevoerd door hun snarenkwartet en vocaal gedrapeerd met o.a. het geluid van de bekende Duitse zangeres/violiste Anti von Klewitz grijpt Hora colora je onmiddelijk naar de strot om vervolgens in verwondering te blijven luisteren. Een avond met uitgelezen kwaliteit voor de liefhebber van deze meeslepende muziek mix. De spitse leden zijn; Anti von Klewitz (viool en zang), Sander Hoving (violen), Reinier Voet (gitaar) en Jens Piezukna (contrabas).

Donderdag 19 februari. Aanvang 21.30 uur in de Noordpool van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 8,-.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.

///einde persbericht///



Ingezonden persbericht