Politie Drenthe

Getuigen gezocht van mishandeling

Emmen, 19-02-2009 o De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 22-jarige automobilist uit Nieuw-Schoonebeek op de Hoofdstraat.

De man reed met zijn zus over een rotonde bij de Weerdingestraat en moest remmen. Direct achter hem reed een personenauto met twee onbekende mannen. Ter hoogte van een pizzeria aan de Hoofdstraat liet de man zijn zus uit de auto stappen. De twee onbekende mannen vonden het nodig om de man aan te spreken op zijn rijgedrag. Dit liep uit op een woordenwisseling. Hierbij werd de zus van de 22-jarige automobilist geduwd door één van de twee mannen. Toen de 22-jarige man daar iets van zei, werd hij door beide mannen aangevallen en geslagen. De zus van de 22-jarige automobilist schoot haar broer te hulp en gaf één van de twee mannen een klap en deze liep daarbij vermoedelijk een bloedneus op. De 22-jarige man is na het incident naar een huisartsenpost gegaan en hij bleek een gekneusde oogkas te hebben. De politie roept getuigen op zicht te melden. Getuigen kunnen contact leggen met de politie via 0900 88 44. (09-012435)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.